VIDEO Un avion cu 67 de pasageri s-a prăbușit la aterizarea pe aeroportul din Katmandu

VIDEO Un avion cu 67 de pasageri s-a prăbușit la aterizarea pe aeroportul din Katmandu
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2018

Un avion cu 67 d epersoane la bord s-a prăbușit pe Aeroportul Internațional Tribhuvan din capitala Nepalului, Katmandu, scrie BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul, operat de US-Bangla, o companie din Bangladesh, și-a schimbat brusc cursul și a ieșit de pe pistă atunci când a aterizat luni după-amiază, luând foc, scrie News.ro.

La bordul aeronavei se aflau 67 de pasageri și patru membri ai echipajului. Există decese însă nu se știe deocamdată numărul celor decedați.

Până la acest moment au fost salvate 17 persoane.

Scăderi ale înmatriculărilor pentru mai multe mărci, față de anul trecut. Semnal de alertă pentru economie: toate segmentele de vehicule comerciale au scăzut CITEȘTE ȘI Scăderi ale înmatriculărilor pentru mai multe mărci, față de anul trecut. Semnal de alertă pentru economie: toate segmentele de vehicule comerciale au scăzut

Fotografii și videoclipuri postate pe rețelele sociale arată cum se ridică fumul de pe pista aeroportului.

 

vionul a fost identificat de presa locală ca fiind S2-AGU, un Bombardier Dash 8 Q400, dar aceste informații nu au fost confirmate oficial.

Aeronava a aterizat la Aeroportul Internațional Tribhuvan la ora locală 14:20 (10:35 ora României), conform site-ului de urmărire a zborurilor, FlightRadar24.

Toate zborurile operate de aeroportul din Kathmandu au fost anulate, anunță Kathmandu Post.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepal
avion