VIDEO Un tunel pentru vehicule de mare viteză va fi construit de Elon Musk în Las Vegas ''până la sfârșitul anului''

VIDEO Un tunel pentru vehicule de mare viteză va fi construit de Elon Musk în Las Vegas ''până la sfârșitul anului''
scris 14 mar 2019

Autoritățile din Las Vegas au ales marți să încredințeze construirea unui tunel subteran pentru vehicule de mare viteză unei companii deținute de miliardarul sud-african Elon Musk, care dorește ca acest proiect să devină operațional "până la sfârșitul anului", informează AFP.

The Boring Company a fost selecționată pentru a concepe, a construi și a administra o rețea circulară de tuneluri capabile să transporte pasageri în vehicule electrice autonome cu viteză ridicată. Proiectul este realizat odată cu extinderea unui mare centru expozițional din orașul american, a explicat organismul ce administrează centrul (Las Vegas Convention and Visitors Authority - LVCVA), scrie Agerpres.

Brandul Volkswagen va desființa 7.000 de locuri de muncă și va viza economii anuale de 5,9 miliarde de euro CITEȘTE ȘI Brandul Volkswagen va desființa 7.000 de locuri de muncă și va viza economii anuale de 5,9 miliarde de euro

Construcția tunelului ar trebui să coste între 35 de milioane și 55 de milioane de dolari, în funcție de traseul ce va fi ales și de numărul cerut de stații.

viewscnt
Afla mai multe despre
las vegas
tunel
elon musk