Volkswagen este pe punctul de a finaliza discuțiile pentru o nouă uzină în Turcia

Volkswagen este pe punctul de a finaliza discuțiile pentru o nouă uzină în Turcia
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2019

Grupul auto german Volkswagen se apropie de o decizie finală cu privire la construcția unei noi uzine în Turcia, a declarat joi un membru din Consiliul de Administrație al Volkswagen, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Suntem pe ultima sută de metri în discuțiile cu Turcia", a declarat Andreas Tostmann, responsabil cu producția în boardul Volkswagen, adăugând că se așteaptă ca finalizarea discuțiilor să aibă loc în două săptămâni, "poate chiar mai repede", scrie Agerpres.

Șase noi puncte fixe de control pentru verificarea valabilității rovinietei CITEȘTE ȘI Șase noi puncte fixe de control pentru verificarea valabilității rovinietei

Anterior, o serie de surse din apropierea acestui dosar au declarat pentru Reuters că noua uzină din Turcia ar urma să coste peste un miliard de euro și va putea produce peste 300.000 de unități pe an, printre care modelele VW Passat și Skoda Superb, care vor fi exportate spre Europa de Est. De asemenea, sursele au precizat că noua uzină va avea aproape 4.000 de angajați la Manisa, în apropiere de Izmir, partea de vest a Anatoliei, iar lucrările de construcție ar putea demara în 2020 pentru ca primele autovehicule să iasă pe poartă în 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
fabrica turcia