Windrose, cel mai mare operator aerian de curse charter din Ucraina, lansează o nouă rută spre România

Windrose, cel mai mare operator aerian de curse charter din Ucraina, lansează o nouă rută spre România
scris 5 dec 2019

Operatorul ucrainean de curse charter Windrose Airlines va lansa o nouă rută spre România, cu plecare de pe aeroportul Ivano-Frankivsk, din vestul Ucrainei.

Începând cu 27 decembrie, Windrose va opera zboruri din Ivano-Frankivsk către București Otopeni și retur. Va fi a doua rută către România a companiei ucrainene.

În prezent, Windrose operează curse de pe aeroportul din Kiev spre București și retur, cu o frecvență de patru ori pe săptămână.

Wizz Air aduce încă un Airbus A321 la București și lansează două noi curse CITEȘTE ȘI Wizz Air aduce încă un Airbus A321 la București și lansează două noi curse

Zborurile pe ruta Ivano-Frankivsk – București vor fi efectuate de două ori pe săptămână, respectiv lunea și vinerea, iar prețul unui bilet pornește de la 2.500 hrivne (94 euro).

Fondată în 2003, Windrose Airlines este cel mai mare operator aerian de curse charter din Ucraina. Compania operează o flotă de 13 avioane Airbus și Embraer, oferind zboruri spre destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
windrose airlines
ruta romania
ivano-frankivsk
curse aeriene