Wizz Air a deschis a doua rută pe Aeroportul Brașov-Ghimbav

Wizz Air a deschis a doua rută pe Aeroportul Brașov-Ghimbav
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2023

Wizz Air a deschis cea de-a doua rută operată pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav: Dortmund – Brașov – Dortmund. Astfel, o aeronavă Wizz Air cu 217 pasageri la bord a aterizat sâmbătăla Brașov, la ora locală 14:20. O oră mai târziu, aceasta a decolat spre Dortmund, având îmbarcați 203 pasageri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Wizz Air asigură curse regulate între Dortmund și Brașov cu două frecvențe pe săptămână, în fiecare sâmbătă și marți, după următorul program: Dortmund (DTM) 10:30 – Brașov (GHV) 13:55 și Brașov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00” precizează un comunicat al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.

FOTO Oligarhul ucrainean care l-a făcut mare pe Zelenski în showbiz, anchetat pentru fraudă CITEȘTE ȘI FOTO Oligarhul ucrainean care l-a făcut mare pe Zelenski în showbiz, anchetat pentru fraudă

”După ce în urmă cu o lună am început colaborarea cu Wizz Air prin deschiderea zborurilor spre și dinspre Londra, iată că adăugăm la lista rutelor aeriene încă un oraș important la nivel european, Dortmund, o destinație pentru care există cerere foarte mare în rândul pasagerilor din județul Brașov și din județele învecinate. Suntem optimiști în privința potențialului de dezvoltare al aeroportului și contăm pe colaborare bună cu Wizz Air, materializată în cât mai multe zboruri și destinații operate de la Brașov”, a declarat Alexandru Anghel, directorul general al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.

Sâmbătă a consemnat un trafic de 856 de pasageri pe Aeroportul Brașov, rezultat din zborurile Wizz Air și din cursele charter Antalya – Brașov – Antalya.

”De altfel, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav înregistrează valori de trafic în creștere de la o lună la alta. Comparativ cu luna iulie, când au fost în total 10.044 de pasageri, în august contabilizăm un număr de 19.105 pasageri care au călătorit folosind facilitățile AIBG. Perspectivele pentru perioada imediat următoare sunt foarte bune, având în vedere că există intenții certe privind inițierea unor noi rute, precum Oslo, Dubai, Paris, Dublin, Tel-Aviv sau Budapesta”, mai precizează Aeroportul.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air aeroportul brașov
curse wizz air
aeroportul brașov