Wizz Air lansează noi rute spre România

Wizz Air lansează noi rute spre România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 7 apr 2022

Wizz Air lansează șapte noi rute din Abu Dhabi către țări din Europa, inclusiv două înspre România, pe aeroporturile București-Otopeni și Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zborurile pe ruta Abu Dhabi – București au fost lansate pe 27 martie și vor fi operate de două ori pe săptămână, luni și duminică.

Pe ruta Abu Dhabi – Cluj-Napoca este prevăzut un singur zbor pe săptămână, cu începere de joi, 7 aprilie.

Concurență pentru Uber și Bolt, la Sibiu: Angajații Continental au primit cadou o aplicație CITEȘTE ȘI Concurență pentru Uber și Bolt, la Sibiu: Angajații Continental au primit cadou o aplicație

Pe lângă cele două rute spre România, Wizz Air a introdus zboruri din capitala Emiratelor Unite către Ungaria (Budapesta), Austria (Viena), Polonia (Katowice) și Italia (Catania și Bari).

Transportatorul aerian maghiar a anunțat, recent, că își va extinde flota de la baza din București cu o nouă aeronavă, la 12 avioane, începând cu luna iulie. Tot în iulie, Wizz Air va lansa zboruri din București către Prevenza-Aktion în Grecia, iar la finele lunii septembrie este programată lansarea unei noi rute, spre orașul italian Rimini.

Wizz Air este cel mai mare operator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est. Compania operează o flotă de 120 de aeronave Airbus A320 și A321, deservind peste 150 de aeroporturi în 44 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
rute romania
zboruri abu dhabi bucuresti
cluj napoca