Wizz Air suspendă rutele dintre Emiratele Arabe Unite și România

Wizz Air suspendă rutele dintre Emiratele Arabe Unite și România
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2020

Wizz Air a anunțat azi că suspendă rutele dintre Emiratele Arabe Unite și România (București – Dubai și Cluj-Napoca – Dubai) între 21 martie și 3 aprilie 2020 inclusiv, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile din Emiratele Arabe Unite pe toate zborurile dintre cele două țări în cadrul eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Parcul auto al STB - diminuat cu 25%. Au fost sistate lucrările pe toate șantierele din București administrate de Primărie CITEȘTE ȘI Parcul auto al STB - diminuat cu 25%. Au fost sistate lucrările pe toate șantierele din București administrate de Primărie

Zborurile de azi dintre București și Dubai vor fi operate dar, din cauza restricțiilor, doar cetățenii Emiratelor Arabe Unite vor putea călători pe zborurile spre Dubai, în timp ce pe zborurile spre România vor putea călători doar cetățeni români.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air