Metrorex reduce numărul de trenuri care vor circula pe toate magistralele

Metrorex reduce numărul de trenuri care vor circula pe toate magistralele
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2020

Metrorex anunță reducerea cu 15 – 20% a numărului de trenuri de metro care vor circula pe toate magistralele, pentru limitarea răspândirii infecției cu coronavirus.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecției cu Coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulației trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate in circulație se va diminua cu 15% până la 20% , în funcție de evoluția traficului de călători din aceasta perioadă”, a transmis, miercuri seară, Metrorex.

Parcul auto al STB - diminuat cu 25%. Au fost sistate lucrările pe toate șantierele din București administrate de Primărie CITEȘTE ȘI Parcul auto al STB - diminuat cu 25%. Au fost sistate lucrările pe toate șantierele din București administrate de Primărie

Compania afirmă că siguranța pasagerilor rămâne prioritară, scrie News.ro.

”Siguranța călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv și vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităților din domeniu. În această situație fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranța și confortul dumneavoastră”, a mai transmsi Metrorex.

Pentru reducerea răspândirii virusului, autoritățile au luat o serie de măsuri care să încurajeze distanța socială și recomandă populației să evite deplasările.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
trenuri