Wizz Air va opera, din 14 iulie, pe ruta Sibiu – Tel Aviv, două curse săptămânale, aceasta fiind prima destinație din afara Europei disponibilă de la SIbiu

Wizz Air va opera, din 14 iulie, pe ruta Sibiu – Tel Aviv, două curse săptămânale, aceasta fiind prima destinație din afara Europei disponibilă de la SIbiu
scris 7 mai 2018

Compania Wizz Air va opera, din 14 iulie, pe ruta Sibiu – Tel Aviv, două curse săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă, aceasta fiind prima destinație din afara Europei disponibilă de pe Aeroportul Sibiu. Odată cu introducerea acestei rute, Aeroportul Sibiu va avea conexiuni directe cu 14 destinații din nouă țări.

Compania Wizz Air a anunțat, luni, o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvențe săptămânale, marțea și sâmbăta, scrie News.ro.

Biletele pot fi deja rezervate, prețul pornind de la 129 de lei.

Tranzacție: Grupul Financiar Banca Transilvania își vinde divizia de leasing operațional către compania de rent-a-car Autonom și iese astfel din nișă CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul Financiar Banca Transilvania își vinde divizia de leasing operațional către compania de rent-a-car Autonom și iese astfel din nișă

”Suntem încântați să adăugăm o nouă destinație de vacanță rețelei low-cost Wizz Air din Sibiu, Tel Aviv.  Începând cu 14 iulie, pasagerii noștri pot descoperi patrimoniul fascinant al Tel Aviv-ului și plajele însorite, cu prețuri începând de la 129 lei. WIZZ caută întotdeauna să satisfacă cel mai bine nevoile clienților noștri, de aceea oferim acum o conexiune directă cu Tel Aviv de pe șase aeroporturi din România”, a declarat Sorina Ratz, director de comunicare Wizz Air.

Aceasta va fi prima destinație din afara Europei disponibilă de pe Aeroportul Sibiu.

”În mod oficial putem afirma că Aeroportul Sibiu extinde orizonturile de călătorie  și în afara spațiului european, conectând două orașe cu un puternic fond turistic. Avem convingerea că destinația Tel Aviv anunțată de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air, va reprezenta o opțiune viabilă de călătorie pentru pasagerii noștri, fiind o metropolă ce cu ușurință concurează cu oricare alt oraș din Europa”, a declarat, la rândul său, Marius Gîrdea, director general al Aeroportului Sibiu.

În iunie, operațiunile companiei Wizz Air se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale.

În același timp, compania va lansa cinci rute noi spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt, ajungând la 11 destinații din 8 țări.

Anul trecut, compania a transportat mai mult de 255.000 de pasageri din și spre Sibiu.

POtrivit reprezentanților Aeroportului Sibiu, odată cu introducerea noilor curse, aeroprotul va fi conectat cu 14 destitații din nouă țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
sibiu
tel aviv