Bayer numește un nou manager la conducerea Diviziei Pharmaceuticals pentru România și Republica Moldova

Bayer numește un nou manager la conducerea Diviziei Pharmaceuticals pentru România și Republica Moldova
scris 21 aug 2019

Grupul german Bayer anunță o nouă numire la conducerea companiei, începând cu luna august, iar Jorge Levinson va coordona Divizia Pharmaceuticals, gestionând activitatea din România și Republica Moldova.

El preia aceste atribuții de la Cătălin Radu, care a decis să urmeze alte oportunități profesionale, scrie News.ro.

Jorge Levinson are peste 15 ani de experiență în domeniul farmaceutic. Parcursul său profesional a inclus funcții de conducere în diferite zone ale lumii, de la Mexic, Spania și Germania, până la Ucraina, Maroc și Orientul Mijlociu.

Visa lansează o soluție de plată în rate a cumpărăturilor cu cardul CITEȘTE ȘI Visa lansează o soluție de plată în rate a cumpărăturilor cu cardul

”Asigurarea accesului la tratamente de ultimă inovație, dezvoltarea portofoliului nostru de produse astfel încât să răspundă în mod eficient nevoilor pacienților, susținerea inovației și consolidarea încrederii sunt priorități ale Bayer la nivel global și mă bucur să pot contribui la toate acestea prin atribuțiile preluate în România și Republica Moldova”, a spus Levinson la momentul numirii sale.

Jorge Levinson este originar din Mexic și a absolvit programe de masterat în Administrarea Afacerilor, Sisteme Informatice și Managementul Lanțului de Aprovizionare.

Bayer este o companie globală activă în domenii precum sănătate și agricultură. În anul fiscal 2018, grupul avea aproximativ 117,000 de angajați și a înregistrat vânzări de 39,6 de miliarde euro. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bayer
jorge levinson