Bezos rămâne lider în clasamentul Forbes al miliardarilor; Musk urcă, Buffett iese din Top 5 după 20 de ani

Bezos rămâne lider în clasamentul Forbes al miliardarilor; Musk urcă, Buffett iese din Top 5 după 20 de ani

Jeff Bezos

scris 6 apr 2021

Forbes înregistrează un record de 2.755 de miliardari în lume, potrivit clasamentului anual publicat marți, în vârful căruia se află - al patrulea an la rând - Jeff Bezos, fondatorul Amazon, iar Elon Musk îl detronează de pe locul doi pe Bernard Arnault, relatează Reuters.

În pofida crizei economice cauzate de pandemia covid-19, averea cumulată a miliardarilor în acest an a crescut la 13.100 de miliarde de dolari (11.090 de miliarde de euro), de la 8.000 de miliarde anul trecut, precizează revista americană, arată news.ro.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

”Cei foarte, foarte bogați au devenit și mai foarte, foarte bogați”, declară la Reuters Video News redactorul-șef al Forbes Randall Lane.

Fondatorul și CEO-ul Tesla Elon Musk a urcat pe locul doi în clasament, de pe poziția 31, pe care se afla anul trecut.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Președintele-director general al LVMH Bernard Arnault, fondatorul Microsoft Bill Gates și CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg ocupă primele locuri ale clasamentului celor mai bogați miliardari din lume.

În urma creșterii averilor patronilor din domeniul ”tech”, omul de afaceri american Warren Buffett a ieșit din Top 5, pentru prima oară după mai bine de 20 de ani.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

În clasamentul Forbes au intrat anul acesta 493 de miliardari noi - între care Whitney Wolfe Herd, fondatoarea și directoarea generală a aplicației de întâlniri online Bumble, introdusă la bursă anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
forbes
bezos
musk