Călin Fusu, fondatorul BestJobs, investește jumătate de milion de euro într-o platformă care intermediază sesiuni online cu specialiști

Călin Fusu, fondatorul BestJobs, investește jumătate de milion de euro într-o platformă care intermediază sesiuni online cu specialiști

Călin Fusu

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2020

Fondul de investiții Neogen Capital, deținut de Călin Fusu, investește 500.000 euro și expertiza BestJobs în dezvoltarea serviciului Avocado.red, o platformă integrată care conectează utilizatorii cu specialiști din diferite domenii, precum terapeuți, avocați sau life coaches. Dezvoltarea platformei a început din august 2019, iar anul acesta a fost extinsă echipa operațională și au fost consolidate tipurile de servicii oferite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, pe Avocado sunt disponibile servicii de life & business coaching, consultanță legală sau psihoterapie, urmând ca în perioada următoare platforma să găzduiască și alte tipuri de experți, precum mentori de business, consultanți de marketing sau nutriționiști.

Tranzacție: Ioan Istrate vinde tot ce i-a mai rămas la producătorul de înghețată Alpin 57 Lux către grupul leton Food Union și iese din afacere CITEȘTE ȘI Tranzacție: Ioan Istrate vinde tot ce i-a mai rămas la producătorul de înghețată Alpin 57 Lux către grupul leton Food Union și iese din afacere

Startup-ul Avocado.red se concentrează momentan pe piața din România. În planurile de viitor intră și extinderea la nivel european.

În luna aprilie 2019, compania Neogen, controlată de Călin Fusu, a investit 500.000 de euro în portalul imobiliar Casta.ro.

Grupul Neogen, fondat în anul 2000, a construit sau a investit în platforme precum BestJobs, Clever Taxi sau Vivre Deco.

viewscnt
Afla mai multe despre
cleany.ro
casta.ro
catalin fusu