Cargus numește un nou CEO

Cargus numește un nou CEO

Yannick Mooijman

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2022

Compania de curierat Cargus, al doilea mare jucător pe piața românească de curierat, preluat în 2019 de fondul privat de investiții Mid Europa Partners,  l-a numit pe Yannick Mooijman în funcția de CEO, el preluând acest rol de la Olivier Van Houtte.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Cu o experiență de 25 de ani, aria de expertiză a lui Yannick Mooijman acoperă segmente precum marketing, vânzări, fuziuni și achiziții, strategie și inovații, în companii multinaționale din Europa, Orientul Mijlociu și SUA. De asemenea, noul CEO Cargus are experiență în industria de curierat, conducând, din poziția de Director General al companiei UPS, activitățile de business din patru țări din regiune (Ungaria, Grecia, România și Slovenia).

Președintele Consiliului Concurenței confirmă informațiile Profit.ro privind controalele la bănci și se declară surprins. Ce caută inspectorii CITEȘTE ȘI Președintele Consiliului Concurenței confirmă informațiile Profit.ro privind controalele la bănci și se declară surprins. Ce caută inspectorii

Cargus a anunțat recent că va plasa 300 de lockere în București, ca prim pas al strategiei sale de a investi în soluția de livrare de proximitate.

Compania numără peste 5.000 de angajați și colaboratori, oferă servicii de curierat cu livrare la adresa, dar și printr-o rețea națională de sute de locații SHIP & GO, unde clienții pot ridica sau trimite pachete, deține 5 centre naționale de sortare, 51 de centre operaționale și o echipă de peste 2.500 de curieri care efectuează peste 50 de milioane de livrări pe an.

La începutul anului 2019, Cargus a fost preluat de Mid Europa Partners Investment Fund.

viewscnt
Afla mai multe despre
cargus
yannick mooijman