CBRE își extinde aria de servicii și înființează un departament de Workplace Consultancy

CBRE își extinde aria de servicii și înființează un departament de Workplace Consultancy

FOTO: Tudor Ionescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2017

Compania imobiliară CBRE anunță înființarea departamentului de Workplace Consultancy, conducerea urmând a fi asigurată de Tudor Ionescu, arhitect cu experiență de peste 15 ani în proiectare. Acesta va fi responsabil cu identificarea conceptelor și soluțiilor de lucru potrivite pentru companiile care își propun să își eficientizeze activitatea la birou.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tudor Ionescu (39 de ani) a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” din București și de peste 15 ani lucrează în proiectare, în sectorul Birouri și în industria ospitalității. 

Comisia Europeană: România nu a luat măsuri eficiente pentru corectarea abaterii de la obiectivul bugetar pe termen mediu; trebuie ajustare structurală de 0,8% din PIB CITEȘTE ȘI Comisia Europeană: România nu a luat măsuri eficiente pentru corectarea abaterii de la obiectivul bugetar pe termen mediu; trebuie ajustare structurală de 0,8% din PIB

“Prin acest nou serviciu propunem o experiență holistică a angajaților și o fluență a proceselor în mediul de lucru, prin identificarea soluțiilor care vor conduce la flexibilitate, colaborare și îmbunătățirea generală a sănătății și stării de spirit din cadrul echipelor”, a declarat Mihai Paduroiu, Head of Office Agency | Transaction & Advisory | Investor Leasing, CBRE.

CBRE administrează aproximativ 390.000 metri pătrați în București și alte 5 orașe din țară, asigurând managementul la Green Gate, Sun Offices, Sun Plaza și Veranda Shopping Center din București, Vivo Cluj, Vivo Constanța, Vivo Baia Mare, Vivo Pitești și Felicia Shopping Center din Iași. CBRE Europa Centrală și de Est  are în administrare peste 2.6 milioane metri pătrați de spații comerciale în proprietăți în această parte a continentului.

viewscnt
Afla mai multe despre
cbre
workplace consultancy