Cluj IT Cluster a pus bazele primului HUB regional de securitate cibernetică din România

Cluj IT Cluster a pus bazele primului HUB regional de securitate cibernetică din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2024

Specialiștii din domeniu IT care au participat săptămâna trecută la Cluj Innovation Days (CID) au decis constituirea primului HUB regional de securitate cibernetică din România, sub cupola Cluj IT Cluster și eDIH4Society.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Este o inițiativă inovatoare, dar și ambițioasă ce intenționează să alinieze și să consolideze actori importanți din sectorul securității cibernetice la nivelul Regiunii Nord-Vest. Inițiativa se subscrie obiectivelor asumate de către Centrul pentru Inovare Digitală pentru Societate - eDIH4Society, prin care Cluj IT și partenerii săi contribuie la accelerarea digitalizării și transformării digitale la nivelul regiunii noastre.

FOTO Un nou mall în România CITEȘTE ȘI FOTO Un nou mall în România

Este o premieră regională prin care ne-am dorit să facilităm o conversație onestă despre colaborarea viitoare între cei prezenți, dar și alți actori, după necesitate, pentru crearea unui hub de excelență specializat în acest sector cu o importanță din ce în ce mai mare în societate", a precizat profesorul Stelian Brad, președintele Cluj IT Cluster.

viewscnt
Afla mai multe despre
cluj
it