Codrin Scutaru pleacă de la Ministerul Muncii pentru a se alătura McGuireWoods România

Codrin Scutaru pleacă de la Ministerul Muncii pentru a se alătura McGuireWoods România
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2015

Codrin Scutaru, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, s-a alăturat echipei McGuireWoods România în funcția de senior manager, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Codrin Scutaru a deținut, în perioada anterioară, și funcțiile de consilier pe politici sociale în Cancelaria primului ministru, consilier de integrare europeană și consilier al ministrului Muncii, precum și cea de consilier al secretarului de stat și ministrului Educației.

Codrin Scutaru a mai lucrat în calitate de consultant pe public affairs pentru investitori strategici din România. Scutaru a fost managing partner în propria sa firmă de consultanță, oferind asistență mai multor clienți din Europa, inclusiv firme mari din domeniul financiar și al tehnologiei informației.

Codrin Scutaru și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, decizia privind eliberarea, la cerere, din funcția de secretar de stat fiind publicată în Monitorul Oficial din 15 iulie.

Fondată în anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de public affairs care oferă clienților săi servicii integrate de relații guvernamentale, comunicare strategică și de dezvoltare a afacerilor la nivel internațional.

viewscnt
Afla mai multe despre
codrin scutaru
mcguirewood romania