Compania norvegiană Visma Software își ridică afacerile în România și caută 100 de angajați

Compania norvegiană Visma Software își ridică afacerile în România și caută 100 de angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2018

Visma Software România, dezvoltator norvegian de soluții software pentru managementul afacerilor cu birouri în Timișoara și Sibiu, anunță o creștere a cifrei de afaceri de 88,9 milioane lei lei, cu peste 20 de milioane de lei mai mult decât în 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Subsidiara Visma a ajuns în acest an la peste 450 de angajați.

Compania estimează pentru anul viitor o creștere în afaceri de cel puțin 20% și are planuri de a mări echipa cu cel puțin 100 de angajați.

Vânzările de haine și alimente cresc puternic în perioada Sărbătorilor: \ CITEȘTE ȘI Vânzările de haine și alimente cresc puternic în perioada Sărbătorilor: "Probabil că românii nu au depășit cu adevărat neajunsurile din perioada comunistă"

Visma a intrat în România în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu.

În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediu la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
visma software
software