Compania norvegiană Visma Software își ridică afacerile în România și caută 100 de angajați

Compania norvegiană Visma Software își ridică afacerile în România și caută 100 de angajați
scris 14 dec 2018

Visma Software România, dezvoltator norvegian de soluții software pentru managementul afacerilor cu birouri în Timișoara și Sibiu, anunță o creștere a cifrei de afaceri de 88,9 milioane lei lei, cu peste 20 de milioane de lei mai mult decât în 2017.

Subsidiara Visma a ajuns în acest an la peste 450 de angajați.

Compania estimează pentru anul viitor o creștere în afaceri de cel puțin 20% și are planuri de a mări echipa cu cel puțin 100 de angajați.

Vânzările de haine și alimente cresc puternic în perioada Sărbătorilor: \ CITEȘTE ȘI Vânzările de haine și alimente cresc puternic în perioada Sărbătorilor: "Probabil că românii nu au depășit cu adevărat neajunsurile din perioada comunistă"

Visma a intrat în România în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu.

În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediu la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
visma software
software