Creșteri salariale în industria de betting&gaming

Creșteri salariale în industria de betting&gaming
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2022

În contextul creșterii galopante a inflației în România, momentan situată la 10%, oferta de job-uri bine plătite este mult mai atent studiată de piața muncii. Românii caută locuri de muncă sigure, în industrii stabile, cu beneficii diversificate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Într-un sondaj publicat în aprilie la comanda unei importante bănci din România, jumătate dintre români (49,4%) consideră că situația lor financiară din acest an s-a înrăutățit față de anul trecut, iar 43% estimează că o vor duce mai rău în perioada următoare. De altfel, inflația este deja o provocare majoră pentru toate economiile lumii, iar băncile centrale deja își ajustează politicile monetare pentru a încerca o aterizare lină din recesiunea în care majoritatea vor intra în perioada următoare.

OK Medical Excellence Group, controlat de Mihail Cristinel Lala, managerul OK Medical, a cesionat acțiunile deținute la OK Medical Pharmacies către Trans European Investment - FZCO CITEȘTE ȘI OK Medical Excellence Group, controlat de Mihail Cristinel Lala, managerul OK Medical, a cesionat acțiunile deținute la OK Medical Pharmacies către Trans European Investment - FZCO

În acest context și într-o perioadă în care piața muncii este marcată sezonier de o deschidere mai mare pentru cei care sunt în căutarea sau schimbarea locului de muncă, oferta de job-uri bine plătite este mult mai atent studiată de piața muncii. Românii caută locuri de muncă sigure, în industrii stabile, cu beneficii diversificate.

Aproape 7 din 10 angajații plănuiesc să își schimbe jobul în 2022, după ce, în 2021, 62% dintre ei considerau că nivelul de stres a crescut, iar bunăstarea a devenit o prioritate în selecția locului de muncă, după cum notează și un raport recent al BestJobs, care subliniază și faptul că piața muncii în 2022 se arată favorabilă candidaților.

Cea mai mare companie de betting & gaming din România crește peste inflație salariile tuturor categoriilor sale de angajați și vine cu un set de beneficii competitiv pe piață. Angajații beneficiază de asigurare medicală privată, workshop-uri și training-uri pentru dezvoltarea personală, flexibilitate în programul de muncă, bonusuri de performanță și bonusuri de sărbători (Paște, Crăciun).

De altfel, liderul pieței de profil a investit constant în employer branding. Poate cea mai cunoscută acțiune de solidaritate din piață a fost plata integrală a angajaților care au stat acasă în șomaj tehnic pe perioada pandemiei. Compania a decis să plătească, integral, lefurile angajaților din sucursale și agenții, închise temporar din cauza restricțiilor impuse de autorități. Din rațiuni de respect și solidaritate, managementul companiei a renunțat la un procent din venituri pentru o redistribuire corectă în companie către echipele din zona de retail a busines-ului, cea mai afectată de perioadele de lock-down.

În prezent, numărul de angajați din cadrului grupului Superbet ajunge la aproape 4.000, ceea ce plasează compania pe primul loc în industria de profil și pe primele locuri în topul angajatorilor români.

viewscnt
Afla mai multe despre
betting&gaming
salarii