Danezii de la JYSK ajung la 53 de magazine în România

Danezii de la JYSK ajung la 53 de magazine în România
scris 13 dec 2017

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va deschide cel de-al 53-lea magazin din țară la Dorohoi.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și are aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2.500 de magazine la nivel global.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

LISTA Dacia, ciocolata ROM și pufuleții Gusto sunt cele mai vizibile mărci românești în străinătate. Ce alte produse recomandă prietenilor românii plecați în străinătate CITEȘTE ȘI LISTA Dacia, ciocolata ROM și pufuleții Gusto sunt cele mai vizibile mărci românești în străinătate. Ce alte produse recomandă prietenilor românii plecați în străinătate

Compania a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 53 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș, Sebeș și Dorohoi.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
decoratiuni
magazine