DocProcess își extinde echipa de management cu Bogdan Georgescu, fost la UPC, Telemobil, Unicredit și Vodafone

DocProcess își extinde echipa de management cu Bogdan Georgescu, fost la UPC, Telemobil, Unicredit și Vodafone

Bogdan Georgescu

scris 19 iul 2018

DocProcess, furnizor de servicii pentru digitalizarea și automatizarea proceselor operaționale, deținut de antreprenorii români Liviu și Daniela Apolozan, l-a cooptat în echipa de management pe Bogdan Georgescu, în poziția de Director Comercial. 

Bogdan Georgescu va fi responsabil pentru strategia comercială și dezvoltarea business-ului DocProcess.

Bogdan Georgescu are o experiență de circa 17 ani în vânzări, acumulată în companii precum UPC, Telemobil, Unicredit și Vodafone, unde a deținut poziții de conducere. Din 2013 a intrat în domeniul consultanței în HR, inițial ca partener al firmei Stein&Partner, iar din 2015 prin propria firmă - People Point/Human Capital Advisors.

Amazon a vândut peste 100 de milioane de produse în timpul evenimentului de marketing Prime Day. Acțiunile au atins un nivel record CITEȘTE ȘI Amazon a vândut peste 100 de milioane de produse în timpul evenimentului de marketing Prime Day. Acțiunile au atins un nivel record

În prezent, compania are o echipă de peste 50 de angajați în România și Franța și prevede extinderea acesteia.

La nivel global, compania are peste 3.200 de clienți, care și-au ameliorat eficiența proceselor financiare, de achiziții și de logistică cu ajutorul soluțiilor de automatizare prin RPA (Robotic Process Automation).

DocProcess este o companie 100% românească, înființată în anul 2005 de familia Apolozan. Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 1,65 milioane de euro și estimează un nivel de 2,7 milioane euro în acest an.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
docprocess
bogdan georgescu