După luni de prudență în fața unui al doilea val de Covid-19, New York-ul anunță „redeschiderea completă”

După luni de prudență în fața unui al doilea val de Covid-19, New York-ul anunță „redeschiderea completă”
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2021

După luni de prudență în fața unui al doilea val de Covid-19, primarul New York-ului a anunțat că intenționează să „redeschidă complet” orașul la 1 iulie, în timp ce guvernatorul statului New York a spus că relaxarea ar putea veni chiar mai devreme, potrivit AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Suntem gata să redeschidem New York-ul complet pe 1 iulie", a declarat primarul Bill de Blasio în timpul unei conferințe de presă. „Înseamnă că vei putea să mergi la magazine (...), posibila redeschidere a barurilor și restaurantelor, întoarcerea multor angajați la birou, deschiderea teatrelor și atâtea lucruri pe care le prețuim”, arată Hotnews.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Multe magazine și restaurante sunt deja deschise, dar cu capacitate limitată, iar primarul nu a specificat exact ce presupune această „redeschidere totală” în ceea ce privește ridicarea restricțiilor.

Aproximativ 6,4 milioane de doze de vaccin au fost deja făcute în New York, lovit puternic de primul val al pandemiei în primăvara anului 2020, cu 32.000 de decese cauzate de coronavirus până în prezent.

viewscnt
Afla mai multe despre
new york
virus