Acord între MOL și Total pentru extinderea rețelei de acceptare a cardurilor de combustibil în Europa

Acord între MOL și Total pentru extinderea rețelei de acceptare a cardurilor de combustibil în Europa
scris 13 feb 2019

MOL și Total au încheiat un acord care prevede acceptarea cardurilor grupului MOL de către firma franceză Total în rețeaua sa de stații de servicii din Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda și Germania.

În același timp, cardurile de carburant ale Total vor fi acceptate în rețeaua de stații de servicii MOL și Slovnaft din Ungaria, România, Slovenia și Slovacia, scrie Agerpres.

Într-o primă etapă, începând din februarie 2019, cardurile de carburant Total sunt acceptate în rețeaua MOL din Ungaria și România. Cardurile de carburant emise de MOL sunt acceptate în rețeaua Total din Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda și Germania. Procedura de acceptare a cardurilor Total de către MOL Slovenia și rețeaua Slovnaft în Slovacia va fi finalizată în următoarele luni.

Complexul Energetic Oltenia dă vina pe Donald Trump și Brexit pentru creșterea masivă a costurilor companiei cu certificatele CO2 impuse de UE CITEȘTE ȘI Complexul Energetic Oltenia dă vina pe Donald Trump și Brexit pentru creșterea masivă a costurilor companiei cu certificatele CO2 impuse de UE

Ca urmare a acestui acord, cardurile emise de Grupul MOL vor fi acceptate în aproximativ 7.000 de stații de servicii de pe teritoriul Europei. În același timp, cardurile Total vor fi acceptate în peste 17.000 de puncte de vânzare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mol
card benzina
total