Alegerea unui card de carburant pentru firmele de transport – 7 aspecte de luat în considerare atunci când alegeți un card de carburant

Alegerea unui card de carburant pentru firmele de transport – 7 aspecte de luat în considerare atunci când alegeți un card de carburant
scris 17 apr 2019

Fără nicio îndoială, carburantul reprezintă cel mai ridicat cost pentru orice companie de transport care operează o flotă de vehicule, indiferent de dimensiune sau de cifra de afaceri. Cardurile de carburant funcționează pe același principiu ca un card de credit sau de debit obișnuit. Pentru a achita, folosiți cardul la pompa de alimentare sau în interiorul stației de alimentare. Acestea nu numai că pot reduce semnificativ cheltuielile, dar și simplifică procesul general de realimentare cu carburant.

Oferta bogată de carduri de carburanți de pe piață îngreunează luarea unei decizii.

Un articol de consultanță Eurowag

Dorim să vă prezentăm 7 aspecte importante, pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți cardul de carburanți potrivit pentru afacerea dumneavoastră:

1) Aflați prețul carburantului și cum este calculat acesta la stația de unde alimentați cel mai frecvent

Atunci când sunteți posesorul unui card de carburant, prețul pe care îl vedeți afișat la stația de alimentare poate varia semnificativ față de prețul final pe care îl veți achita – bineînțeles, în favoarea dumneavoastră. Cardul are potențialul de a reduce costurile, dar poate veni cu cerințe sau taxe suplimentare. Nu toate cardurile sunt la fel, de aceea este atât de important să știți cât cheltuiți pe carburant în prezent și să solicitați furnizorului de carduri să vă prezinte diferite opțiuni și beneficiile acestora.

În plus, prețurile sunt structurate în moduri diferite – prin urmare, asigurați-vă că știți ce cumpărați și modul în care este calculat prețul în cadrul stațiilor de alimentare esențiale pentru dumneavoastră.

Eurowag oferă firmelor de transport prețuri competitive la carburant, pe care le veți cunoaște întotdeauna în avans, fără a avea motive de îngrijorare în ceea ce privește taxele ascunse sau suprataxele. Toate cheltuielile dumneavoastră vor fi afișate pe o factură detaliată și ușor de citit, care vă va ajuta la creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește eficientizarea costului carburantului în organizația dumneavoastră.

2) Asigurați-vă că rețeaua de acceptare corespunde cu rutele care vă interesează

Rețeaua de acceptare a cardului dumneavoastră de carburant este, de asemenea, un factor important de luat în considerare. Unii furnizori operează doar în anumite zone geografice, alții pot fi acceptați doar în anumite stații de alimentare de către anumiți furnizori de carburant. De aceea este important să alegeți un furnizor care va acoperi toate regiunile și țările necesare afacerii dumneavoastră și care dispune de stații de alimentare de-a lungul celor mai utilizate rute.

3) Serviciu de asistență clienți în limba dumneavoastră

Asigurați-vă că furnizorul cardului de carburant oferă servicii cuprinzătoare de asistență clienți, cu operatori care vă pot răspunde la toate întrebările, disponibili 24 de ore, fără a folosi elemente de jargon, ci într-un limbaj ușor de înțeles pentru dumneavoastră și pentru conducătorii dumneavoastră auto. Rețineți, atunci când aveți nevoie să apelați la serviciul clienți, conducătorul auto este cel care va avea nevoie de asistență atunci când există probleme la stație.

Pentru confortul dumneavoastră, serviciul de asistență clienți oferit de Eurowag, pagina web pentru Clienți și pagina web publică sunt disponibile în peste 20 de limbi diferite, 24/7.

4) Asigurați-vă că facturile sunt ușor de citit și toate tranzacțiile sunt raportate clar

Cardul de carburant poate minimaliza de asemenea cheltuielile administrative și timpul acordat acestora. Alegeți un furnizor care oferă transparență în ceea ce privește cheltuielile și consumul de carburant. Numerarul nu mai este necesar, iar problemele precum facturile de achiziție pierdute sunt complet eliminate.
De exemplu, cu Eurowag veți beneficia de acces non-stop la contul dumneavoastră, unde veți putea verifica în mod facil tranzacțiile de carburanți și descărca rapoarte și facturi. Acest lucru reduce munca departamentului de contabilitate și costurile și, de asemenea, simplifică rapoartele fiscale, permițându-vă să aveți un control deplin din confortul propriului birou.

5) Limită de credit, termeni de plată și ciclu de facturare corespunzător afacerii dumneavoastră

Limita de credit se acordă întotdeauna individual, pe baza performanței financiare și garanțiilor pe care le puteți oferi. În general, cu cât riscul furnizorului cardului de carburant este mai mic, cu atât limita de credit pe care o veți obține este mai ridicată. În orice caz, nu uitați să citiți termenii de plată și ciclul de facturare oferit afacerii dumneavoastră – rețineți că un flux de numerar stabil reprezintă nucleul oricărei companii de transport.

6) Card pierdut sau furat? Asigurați-vă că securitatea este la cel mai înalt standard

Tehnologia cardului de carburant oferă beneficii în ceea ce privește termenii de securitate și funcționalitate în comparație cu metodele alternative de plată pentru carburanți, precum numerarul sau cardurile bancare. Informațiile detaliate ale tuturor tranzacțiilor reduc potențialul de abuz al angajaților și oferă mai mult control asupra utilizării legitime a vehiculelor. Securitatea ar trebui să fie o prioritate, prin urmare, asigurați-vă că veți discuta acest aspect cu furnizorul dumneavoastră.

7) Servicii adiționale

Discutați cu furnizorul dumneavoastră de carduri de carburant și întrebați dacă oferă servicii adiționale precum rambursare taxe, taxe de drum, management flotă etc. După stabilirea tuturor necesităților dumneavoastră, furnizorul vă va putea oferi cel mai potrivit card.

Căutați un card de carburant chiar acum? La Eurowag vă oferim o selecție de carduri de carburant pentru orice afacere. Indiferent că sunteți în căutarea unui card de carburant cu termeni generoși de plată sau a unui card preplătit, suntem aici pentru a vă oferi asistență.

viewscnt
Afla mai multe despre
carburant
card de carburant