ANRE: Prețul final al energiei electrice pentru populație nu va crește de la 1 iulie

ANRE: Prețul final al energiei electrice pentru populație nu va crește de la 1 iulie
scris 27 iun 2019

Prețul final al energiei electrice pentru populație nu va crește de la 1 iulie, deși tarifele de distribuție vor fi majorate cu 2,21%, se arată într-un comunicat al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Astfel, comitetul de reglementare al ANRE a aprobat, în ședința din 24 iunie 2019, ordinele privind ajustarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuție a energiei electrice prestat de operatorii de distribuție concesionari, scrie Agerpres.

Marian Neacșu, specialist în furaje și nutriția animalelor, membru PRO România, a fost votat vicepreședinte al ANRE CITEȘTE ȘI Marian Neacșu, specialist în furaje și nutriția animalelor, membru PRO România, a fost votat vicepreședinte al ANRE

Această ajustare a fost aprobată ca urmare a rezultatului analizei datelor transmise de operatorii de distribuție concesionari și a calculelor veniturilor reglementate ale acestora, în conformitate cu prevederile metodologiilor de calcul aplicabil

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anre
energie electrica