Aristotel Jude, numit președinte al Consiliului de Administrație de la Romgaz

Aristotel Jude, numit președinte al Consiliului de Administrație de la Romgaz
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 dec 2020

Consiliul de Administrație al Romgaz a decis, în ședința de luni, numirea lui Aristotel Marius Jude în funcția de președinte al CA și a stabilit componența comitetelor consultative, conform unui raport remis, luni, Bursei de Valori București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acționarilor nr. 14/21.12.2020, prin care au fost aleși membrii provizorii ai Consiliului de Administrație al S.N.G.N. ROMGAZ S.A., Consiliul de Administrație, întrunit în ședința din data de 28 decembrie 2020, a decis alegerea domnului Jude Aristotel Marius în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație. În aceeași ședință, s-a stabilit componența comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administrație", se menționează în raport.

Platforma pentru programarea online la vaccinare - disponibilă. Cine și cum se poate programa CITEȘTE ȘI Platforma pentru programarea online la vaccinare - disponibilă. Cine și cum se poate programa

Astfel, la Comitetul de Nominalizare și Remunerare a fost numit președinte Ciobanu Romeo-Cristian, la cel de Audit - Marin Marius-Dumitru și la Comitetul de Strategie -Jansen Petrus Antonius Maria, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
aristotel jude