Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei suspendă de joi toate activitățile care implică relația cu publicul

Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei suspendă de joi toate activitățile care implică relația cu publicul
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2020

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei va suspenda, începând de joi, 12 martie, toate activitățile care implică relația cu publicul, inclusiv audiențe, întâlniri de lucru cu operatorii economici, ședințe sau dezbateri publice, informează instituția.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Având în vedere măsurile luate de Comitetul Național pentru Situatii Speciale de Urgență raportate la evoluția răspândirii infecțiilor cu COVID -19 pe teritorul României, începând cu data de 12 martie 2020, conducerea ANRE a luat decizia suspendării tuturor activităților care implică relația cu publicul, inclusiv audiențe, întâlniri de lucru cu operatorii economici, ședințe și/sau dezbateri publice, până la data de 31 martie”, anunță ANRE.

Confirmare. Carburanții s-au ieftinit, în cazul liderul pieței, OMV Petrom, chiar și cu 10 bani/l. Benzina se apropie de 4,8 lei/l CITEȘTE ȘI Confirmare. Carburanții s-au ieftinit, în cazul liderul pieței, OMV Petrom, chiar și cu 10 bani/l. Benzina se apropie de 4,8 lei/l

Reprezentanții autorității spun că, pentru situațiile în care este strict necesară consultarea participanților la piață, aceasta se va efectua prin intermediul poștei electronice sau teleconferințelor/videoconferințelor, după caz, scrie Agerpres.  

Totodată, autoritatea pune la dispoziție adresele de e-mail care pot fi utilizate de operatori economici și institutii/autoritati publice, doar pentru transmiterea de documente scanate, ca fișier atașat.

viewscnt
Afla mai multe despre
anre
coronavirus