Cel mai mare câmp de gaze din Europa - închis. „Închidem cu adevărat robinetul.”

Cel mai mare câmp de gaze din Europa - închis. „Închidem cu adevărat robinetul.”
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2023

Olanda va opri producția la cel mai mare zăcământ de gaze din Europa în octombrie, după ce zona înconjurătoare a fost afectată de ani de zile de cutremure din ce în ce mai puternice, a declarat un ministru, citat de agenția AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Închidem cu adevărat robinetul” la masivul câmp Groningen din nordul țării, a declarat ministrul adjunct al minelor, Hans Vijlbrief, potrivit agenției olandeze de presă ANP, preluată de G4Media.

EXCLUSIV Listarea Hidroelectrica de către FP dă o gură de oxigen și Guvernului - poate primi în jur de jumătate de miliard de lei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Listarea Hidroelectrica de către FP dă o gură de oxigen și Guvernului - poate primi în jur de jumătate de miliard de lei

Shell Olanda și ExxonMobil dețin o participație egală în NAM, compania care se ocupă de extragerea gazelor din Groningen de la începutul anilor 1960.

viewscnt
Afla mai multe despre
gaze
olanda