CET Grivița, cu mii de apartamente în portofoliu, se oprește din cauza lipsei de gaze

CET Grivița, cu mii de apartamente în portofoliu, se oprește din cauza lipsei de gaze
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2022

CET Grivița, aflat în administrarea Primăriei Sectorului 1, își va opri funcționarea din cauza lipsei de gaze naturale, informează Agenția de presă Rador.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CET Grivița a fost notificată de către furnizorul de gaze naturale privind oprirea furnizării gazului

Renault Group anunță creșterea veniturilor în trimestrul 3, pe fondul scăderilor vânzărilor mărcii Renault și a creșterilor Dacia CITEȘTE ȘI Renault Group anunță creșterea veniturilor în trimestrul 3, pe fondul scăderilor vânzărilor mărcii Renault și a creșterilor Dacia

Din cauza stopării furnizării gazelor naturale, CET Grivița nu va mai furniza agent termic către 15.000 de apartamente din Sectorul 1, a avertizat consilierul local Cristian Tudose, în plenul Consiliului Local din Banu Manta.

CET Grivița solicită, încă de la începutul lunii aprilie, de la Primăria Sectorului 1 suma de 40 de milioane de lei, în vreme ce, în bugetul local, există un excedent de 800 de milioane de lei, a explicat consilierul local.

Cristian Tudose a cerut ca proiectul de hotărâre privind majorarea capitalului social al CET Grivița să fie introdus pe ordinea de zi a ședinței de astăzi.

viewscnt
Afla mai multe despre
cet grivița
agent termic