Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind posibila trucare a unor licitații organizate de CE Oltenia

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind posibila trucare a unor licitații organizate de CE Oltenia
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2019

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind o posibilă trucare a unor licitații organizate de Complexul Energetic Oltenia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Autoritatea de Concurență suspectează că firmele Upipsa S.R.L., Axa Company S.R.L., Uzina Rominex S.R.L., Uzitmet Industry S.R.L., Prelmet S.A. și Grupul Reparații Industriale și Montaj Excavatoare X S.R.L. s-au înțeles să-și împartă contractele atribuite cu ocazia participării în asociere la procedurile de achiziție publică cu scopul de a elimina concurența dintre ele.

FOTO RADET anunță \ CITEȘTE ȘI FOTO RADET anunță "electoral" reabilitarea conductelor, evidențiind și Primăria. Sunt cumpărate țevi și "lucrări urgente"

În cadrul investigației declanșate ca urmare a sesizării făcute de Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Concurenței a efectuat inspecții inopinate la sediul companiilor, documentele aflându-se în analiza autorității de concurență, în cadrul procedurii specifice de investigație.

Legea Concurenței interzice asocierea companiilor în scopul restrângerii concurenței la procedurile de achiziție publică.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
carbune