Control trimis la Hidroelectrica

Control trimis la Hidroelectrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2023

Ministerul Energiei a trimis Corpul de Control la compania de stat Hidroelectrica, pentru selecția noilor directori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Dacă vor fi găsite nereguli, procedura ar putea fi reluată, ceea ce ar fi în avantajul celor care nu s-au calificat, potrivit HotNews.ro.

ANPC a amendat Enel cu 52 de milioane de lei pentru facturarea clienților la un preț mai mare decât cel plafonat. Reacția companiei CITEȘTE ȘI ANPC a amendat Enel cu 52 de milioane de lei pentru facturarea clienților la un preț mai mare decât cel plafonat. Reacția companiei

În vară, cel mai vechi membru al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica, fost ministru și secretar de stat, și-a dat demisia.

Tot atunci, Hidroelectrica a anunțat oficial demararea concursului de selecție a celor 5 membri ai Directoratului societății, inclusiv a CEO-ului, deadline-ul de depunere a candidaturilor fiind 11 septembrie.

Termoenergetica se pregătește să dea căldură în București CITEȘTE ȘI Termoenergetica se pregătește să dea căldură în București

Luna aceasta, Petre Iulian Nicolescu a fost numit Președinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica. El a fost secretar de stat la Ministerul Economiei și la Ministerul Turismului, lucrând și la Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului ca Director Privatizare și Postprivatizare.

În martie au fost numiți, pe patru ani, ceilalți membri ai Consiliului Hidroelectrica: Mihai Liviu Mihalache, Carmen Radu, Silviu Razvan Avram, George Marius Toniuc, Daniel Naftali.

În urmă cu o săptămână, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, spunea că, la Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, se simte nevoia unei ″reîmprospătări la nivelul echipei″, însă a precizat că nu se va implica în procedura de selecție a membrilor Directoratului, aflată în desfășurare.

viewscnt
Afla mai multe despre
hidroelectrica
ministerul energiei