Dedeman investește 4 milioane euro pentru a instala centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile magazinelor proprii

Dedeman investește 4 milioane euro pentru a instala centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile magazinelor proprii
scris 22 apr 2020

Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, deținut de frații Dragoș și Adrian Pavăl, instalează centrale electrice fotovoltaice pe acoperișurile a 28 de magazine din rețea, investiție de peste 4 milioane de euro.

Cele mai sigure semnături electronice în contextul creșterii importanței tranzacțiilor la distanță CITEȘTE ȘI Cele mai sigure semnături electronice în contextul creșterii importanței tranzacțiilor la distanță

Curentul electric produs prin intermediul acestora va fi destinat exclusiv autoconsumului, iar perioada de utilizare va fi de minimum 25 de ani.

WarnerMedia a stabilit data de lansare a platformei HBO Max CITEȘTE ȘI WarnerMedia a stabilit data de lansare a platformei HBO Max

Pentru început, centralele fotovoltaice vor fi instalate în 28 de magazine Dedeman, urmând ca proiectul să fie implementat treptat în toată rețeaua.

Cele 28 de centrale vor fi instalate în magazinele București Băneasa, București Pantelimon, București Theodor Pallady, București Colentina, Bacău Abatorului, Comănești, Constanța Agigea, Deva, Focșani, Galați, Hunedoara, Iași Primăverii, Miercurea Ciuc, Onești, Oradea, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Timișoara Calea Șagului, Turda, Vaslui, Zalău și în centrul logistic din Techirghiol.

Puterea totală instalată în cele 28 de locații va fi de peste 7 MWp și va asigura aproximativ 30% din consumul anual de energie electrică necesar desfășurării activității magazinelor.

Centralele electrice fotovoltaice funcționează pe baza panourilor solare, ce transformă direct energia luminoasă din razele solare în energie electrică, fără emisii de substanțe nocive în atmosferă.

viewscnt
Afla mai multe despre
dedeman
centrale electrice fotovoltaice