Discuțiile privind schimbul de active dintre Shell și Gazprom au fost suspendate

Discuțiile privind schimbul de active dintre Shell și Gazprom au fost suspendate
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2018

Negocierile privind un posibil schimb de active între companiile energetice Royal Dutch Shell și Gazprom au fost suspendate, a anunțat miercuri publicația rusă de afaceri Kommersant, citând o declarație a lui Cederic Cremers, șeful subsidiarei Shell din Rusia, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2015 a fost semnat un memorandum privind un posibil schimb de active, iar analiștii estimau că actul reprezintă o afacere foarte bună pentru Gazprom, într-un moment în care multe companii occidentale își reduseseră expunerea la Rusia din cauza sancțiunilor legate de acțiunile Moscovei în Ucraina, scrie Agerpres.

Transgaz a reluat rezervarea de capacitate pe conducta ce va prelua de la țărm gazele din perimetrul offshore Neptun Deep. Contract masiv de construire a gazoductului CITEȘTE ȘI Transgaz a reluat rezervarea de capacitate pe conducta ce va prelua de la țărm gazele din perimetrul offshore Neptun Deep. Contract masiv de construire a gazoductului

Planurile privind extinderea fabricii Sakhalin-2, care produce anual 11 milioane de tone de gaze naturale lichefiate (LNG), depind de evoluția negocierilor cu consorțiul Sakhalin-1 condus de Exxon Mobil Corp și Rosneft privind furnizările de gaze, a explicat Cremers.

viewscnt
Afla mai multe despre
shell
gazprom