Discuțiile privind schimbul de active dintre Shell și Gazprom au fost suspendate

Discuțiile privind schimbul de active dintre Shell și Gazprom au fost suspendate
scris 13 dec 2018

Negocierile privind un posibil schimb de active între companiile energetice Royal Dutch Shell și Gazprom au fost suspendate, a anunțat miercuri publicația rusă de afaceri Kommersant, citând o declarație a lui Cederic Cremers, șeful subsidiarei Shell din Rusia, transmite Reuters.

În 2015 a fost semnat un memorandum privind un posibil schimb de active, iar analiștii estimau că actul reprezintă o afacere foarte bună pentru Gazprom, într-un moment în care multe companii occidentale își reduseseră expunerea la Rusia din cauza sancțiunilor legate de acțiunile Moscovei în Ucraina, scrie Agerpres.

Transgaz a reluat rezervarea de capacitate pe conducta ce va prelua de la țărm gazele din perimetrul offshore Neptun Deep. Contract masiv de construire a gazoductului CITEȘTE ȘI Transgaz a reluat rezervarea de capacitate pe conducta ce va prelua de la țărm gazele din perimetrul offshore Neptun Deep. Contract masiv de construire a gazoductului

Planurile privind extinderea fabricii Sakhalin-2, care produce anual 11 milioane de tone de gaze naturale lichefiate (LNG), depind de evoluția negocierilor cu consorțiul Sakhalin-1 condus de Exxon Mobil Corp și Rosneft privind furnizările de gaze, a explicat Cremers.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
shell
gazprom