Diversinst: Piața în care activăm s-a confruntat cu o fluctuație majoră pe termen scurt a prețurilor materialelor și echipamentelor

Diversinst: Piața în care activăm s-a confruntat cu o fluctuație majoră pe termen scurt a prețurilor materialelor și echipamentelor

Ionut Stefan, Director General, Diversinst

scris 7 iun 2023

Diversinst, companie antreprenorială românească cu experiență de peste 30 ani în domeniul proiectării și execuției sistemelor de distribuție a gazelor naturale și a lucrărilor edilitare de apă canal și alte instalații, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 32 milioane de lei (+40%) și un profit net de 5,2 milioane de lei, în ușoară creștere față de anul anterior.

Veniturile mai mari au fost obținute, în principal, ca urmare a avansului activității de proiectare și execuție a sistemelor de distribuție a gazelor naturale, cu o pondere de 80% în totalul cifrei de afaceri.

Shell renunță la afacerile sale cu energie electrică pentru populație din Marea Britanie, Germania și Țările de Jos, din cauza profitabilității slabe CITEȘTE ȘI Shell renunță la afacerile sale cu energie electrică pentru populație din Marea Britanie, Germania și Țările de Jos, din cauza profitabilității slabe

„Activăm în domeniul execuției de lucrări de anvergură de instalații de alimentare cu gaze și apă de peste 30 ani, cu un portofoliu de peste 50 de clienți la nivel de țară. Anul acesta piața în care activăm s-a confruntat cu o fluctuație majoră pe termen scurt a prețurilor materialelor și echipamentelor, scumpirile suprapuse peste costurile de finanțare în creștere au încetinit în mod vizibil dezvoltarea sectorului de construcții și instalații, cu impact asupra profitului. Ne dorim să performăm în continuare și să ne dezvoltăm, astfel pentru 2023 ne-am propus o creștere a cifrei de afaceri de 40%. Totodată obiectivul nostru este să ajungem în top 5 companii de profil la nivel național”, a spus Ionuț Claudiu Ștefan, Director General Diversinst.

Compania Diversinst a fost fondată de familia Ștefan în 1992. Începând cu anul 2007 conducerea a fost preluată de Ionuț Ștefan, în prezent Director General al companiei.

Diversinst are un portofoliu vast de proiecte în sistemul privat și public, la nivel național, cu peste 1.000 km de conducte gaze naturale și peste 15.000 de branșamente de gaze naturale montate (de la înființare).

viewscnt
Afla mai multe despre
diversinst
gaze
proiectare