FOTO Facturile la energie primite la Guvern

FOTO Facturile la energie primite la Guvern
scris 2 nov 2022

Guvernul a calculat o economie de 200.000 de kW/h pe primele 8 luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Au fost reduceri semnificative, cel puțin potrivit facturilor care au venit până acum aici și mă refer la cele care acoperă inclusiv luna august. Există economii pentru aceste 8 luni ale anului, pentru care există facturi emise și care ajung la sediul Guvernului, de aproximativ 200.000 kilowați/ oră. Asta înseamnă că în medie au existat între 7.000 și chiar aproape 50.000 kW/h mai puțin față de lunile corespondente ale anului trecut”, a afirmat Cărbunaru.

Curtea Constituțională a admis sesizarea USR pe legea care permite construirea de hidrocentrale mici în ariile protejate. Legea încalcă principiul bicameralismului CITEȘTE ȘI Curtea Constituțională a admis sesizarea USR pe legea care permite construirea de hidrocentrale mici în ariile protejate. Legea încalcă principiul bicameralismului

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, în acest mod facturile ar avea un cuantum apropiat celor din anii trecuți.

FOTO Facturile la energie primite la Guvern

Este de remarcat însă că în ianuarie 2022 Guvernul a avut o factură triplă ca preț față de ianurie 2021, iar începând cu luna aprilie a plătit la energie un preț plafonat la 1 leu/kWh.

De asemenea, pe perioada lunilor de vară și chiar de iarnă, precum ianuarie, consumul ridicat ar indica faptul că angajații Guvernului au utilizat intens aparatele de climatizare.

Băncile s-au răzgândit cu eliminarea depozitelor în euro pentru populație. După Raiffeisen și BRD, le reintroduce și BCR CITEȘTE ȘI Băncile s-au răzgândit cu eliminarea depozitelor în euro pentru populație. După Raiffeisen și BRD, le reintroduce și BCR

Recent, premierul Ciucă spunea că la biroul său de la Palatul Victoria și în încăperile alăturate funcționează doar jumătate din instalațiile de iluminat, așa că a reușit să facă o economie la energie de până la 10%. Ambițiile premierului nu se opresc însă aici și crede că ar putea face o economie de chiar 15%.

viewscnt
Afla mai multe despre
govern
energie
facturi
economisire
economie