FOTO Hidroelectrica lansează o alertă

FOTO Hidroelectrica lansează o alertă
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2024

Compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, informează asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a evita situațiile de fraudă, se recomandă următoarele:

Oraș din România, în topul celui mai important site de turism din lume. A depășit Casablanca CITEȘTE ȘI Oraș din România, în topul celui mai important site de turism din lume. A depășit Casablanca

Înainte de a lua o decizie de investiții folosiți pentru informare doar surse oficiale, serioase și credibile: site-ul companiei, site-ul BVB, presa de specialitate etc.

În situația în care posibilele câștiguri promise par nejustificat de avantajoase, cel mai probabil aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri. Raportați informațiile false pe care le întâlniți pe platformele online. 

VIDEO Tensiune în creștere în Polonia. Zeci de mii de persoane au ieșit să protesteze față de măsurile noului guvern Tusk și față de încarcerarea unor foști miniștri CITEȘTE ȘI VIDEO Tensiune în creștere în Polonia. Zeci de mii de persoane au ieșit să protesteze față de măsurile noului guvern Tusk și față de încarcerarea unor foști miniștri

Reprezentanții societății nu au încurajat și nu încurajează prin declarații publice utilizarea unei anumite platforme de tranzacționare. Nu vă lăsați înșelați de „citate” utilizate în acest sens, asociate cu diverse nume. Vă transmitem că acestea nu sunt reale.

FOTO Hidroelectrica lansează o alertă

viewscnt
Afla mai multe despre
hidroelectrica porțile de fier i
baraj portțile de fier i
porțile de fier i