Manager Hidroelectrica, numit șef al Corpului de Control al premierului

Manager Hidroelectrica, numit șef al Corpului de Control al premierului
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2024

Silviu Barbu, șeful Corpului de Control al prim-ministrului, și-a dat demisia din funcție, iar premierul Marcel Ciolacu l-a și înlocuit, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Noul secretar de stat conducător al Corpului de Control este Adrian Nica.

VIDEO&FOTO Protestul transportatorilor continuă, pentru a doua zi consecutiv. O delegație a acestora se află la Guvern. Lista revendicărilor CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Protestul transportatorilor continuă, pentru a doua zi consecutiv. O delegație a acestora se află la Guvern. Lista revendicărilor

Acesta era de peste 8 ani, din 2015, manager al Departamentului Control Intern la compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România.

În trecut, Nica a mai fost director general adjunct al Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, director general în ministerele Finanțelor și Comunicațiilor, consilier la Finanțe și ANAF și membru în Consiliile de Administrație ale mai multor companii de stat, precum CFR, Metrorex sau Loteria Română.

viewscnt
Afla mai multe despre
corpul de control al prim-ministrului
șef corp de control ciolacu
manager departament hidroelectrica
control intern hidroelectrica