General Electric este supus unei investigații inițiate de Comisia americană pentru valori mobiliare și burse

General Electric este supus unei investigații inițiate de Comisia americană pentru valori mobiliare și burse
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 24 ian 2018

Conglomeratul american General Electric (GE) este supus unei investigații inițiate de Comisia americană pentru valori mobiliare și burse privind practicile contabile ale companiei, după revizuirea activității sale de asigurări. Săptămâna trecută, compania a efectuat o revizuire a portofoliului său de asigurări, GE Capital, și a decis să distribuie 15 miliarde de dolari pentru a acoperi erorile de calcul efectuate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a anunțat că trebuie să rezerve 6,2 miliarde de dolari pentru trimestrul IV, după ce o filială, North American Life & Health, a subestimat cât ar costa să plătească pentru îngrijirea unor asigurați în vârstă.

Acum, Comisia americană verifică atât procesul care a condus la majorarea rezervelor de asigurare, cât și situația celui de-al patrulea trimestru, a anunțat directorul financiar al companiei, Jamie Miller. În plus, Comisia va analiza contractele de servicii pe termen lung.

EXCLUSIV Analiză Banca Transilvania: Prețul petrolului brut poate depăși 70 dolari barilul, cu 10% peste nivelurile actuale. Probabilă influență și pentru aprecierea acțiunilor OMV Petrom CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Analiză Banca Transilvania: Prețul petrolului brut poate depăși 70 dolari barilul, cu 10% peste nivelurile actuale. Probabilă influență și pentru aprecierea acțiunilor OMV Petrom

Grupul american GE este prezent cu toate diviziile sale pe piața românească, având în total peste 1.000 de angajați. GE deține 10 entități juridice în România, din care 3 unități de producție, inclusiv Unison Engine Components București (fosta Turbomecanica Combustor Products), singura fabrică de componente pentru motoare a grupului din Europa de Est.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ge power
general electric
concedieri
angajati