Importurile de electricitate au crescut

 Importurile de electricitate au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 oct 2019

România a importat în primele șapte luni ale anului 2,13 TWh de energie electrică, cu 45% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut, potrivit ultimului raport al Autorității Naționale de Reglementare în Energie, aferent lunii iulie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

În aceeași perioadă, exporturile au însumat 2,37 TWh, în scădere cu 32% față de perioada ianuarie-iulie 2018, scrie Agerpres.

Delgaz Grid, din Grupul E.ON, anunță că a depistat peste 2.500 de cazuri de consum fraudulos de energie și gaze. Pierderile sunt estimate la 4,4 milioane lei CITEȘTE ȘI Delgaz Grid, din Grupul E.ON, anunță că a depistat peste 2.500 de cazuri de consum fraudulos de energie și gaze. Pierderile sunt estimate la 4,4 milioane lei

Consumul intern a scăzut ușor, cu 0,6%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Clienții casnici au utilizat mai mult cu 2,8%. Consumatorii casnici în regim reglementat au consumat mai puțin cu 15%, iar cei în regim concurențial, cu 72% mai mult. Totodată, consumul noncasnic a fost cu 1,2% mai scăzut.

Producția internă de energie electrică a scăzut cu 5,4%, până la 34,5 TWh.

viewscnt
Afla mai multe despre
electricitate
anre