Începe furnizarea căldurii în București. Directorul Termoenergetica: „Sistemul e destul de sensibil, ne așteptăm la avarii”

Începe furnizarea căldurii în București. Directorul Termoenergetica: „Sistemul e destul de sensibil, ne așteptăm la avarii”
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2022

Bucureștenii ar putea avea căldură în case noaptea începând de mâine, a anunțat Claudiu Crețu, director general Termoenergetica, care a precizat că va începe progresiv încărcarea instalațiilor. El a precizat că se așteaptă la avarii, deoarece sistemul e sensibil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Începem cu școli, grădinițe, spitale. Durează în jur de o săptămână încărcarea sistemului. Sistemul e destul de sensibil, ne așteptăm la avarii”, a spus Crețu la Digi 24.

Oleoductul Prietenia, scutit de la embargoul impus importului de țiței rusesc, a fost reparat și este complet funcțional. Polonezii infirmă varianta sabotajului CITEȘTE ȘI Oleoductul Prietenia, scutit de la embargoul impus importului de țiței rusesc, a fost reparat și este complet funcțional. Polonezii infirmă varianta sabotajului

„În unele blocuri, căldura se va simți mai puțin, în altele mai mult, depinde dacă proprietarii au aerisit caloriferele. Sunt blocuri care țin instalațiile de încălzire închise până la 1 noiembrie, când se dau ajutoarele pentru căldură”, a spus directorul Termoenergetica, citat de digi24.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
caldura