Lukoil va fi furnizorul de carburanți al Poștei și va încasa 12,6 milioane lei

Lukoil va fi furnizorul de carburanți al Poștei și va încasa 12,6 milioane lei
scris 7 iul 2016

Lukoil Romania a câștigat licitația pentru furnizarea de carburanți către Poșta Română și va încasa 12,55 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de un an.

Contractul a fost estimat la 14,35 milioane de lei, fără TVA, prin anunțul de participare al licitației.

La procedura de atribuire a depus ofertă și Rompetrol Downstream.

Poșta Română este cel mai mare jucător de profil și are un parc de peste 900 de vehicule.

Contractul prevede furnizarea de benzină - 500.000 litri (cantitate pentru 12 luni) și motorină – 3 milioane de litri.

VIDEO Directorul Poștei, la Profit LIVE: Dacă nu ne schimbăm, nu o să mai fim prezenți în piață. Și noi avem o Talpa Iadului în companie! CITEȘTE ȘI VIDEO Directorul Poștei, la Profit LIVE: Dacă nu ne schimbăm, nu o să mai fim prezenți în piață. Și noi avem o Talpa Iadului în companie!

"Datorită imposibilității stocării carburanților, Poșta solicită achiziționarea carburanților prin alimentarea la pompă, pe bază de card nominalizat pe fiecare mijloc de transport, care va fi comunicat de către autoritatea contractantă și identificat prin numărul de înmatriculare, securizat cu cod PIN, fără a plăti numerar la fiecare alimentare", este arătat în caietul de sarcini al licitației.

Poșta a impus ca viitorii ofertanți să asigure cel puțin 300 de stații de alimentare carburanți, distribuite în cel puțin 65 localități.

Cu afaceri de peste un miliard de lei, Poșta Română este deținută de Ministerul Comunicațiilor – 75% și Fondul Proprietatea – 25%.

Cu afaceri de 5,44 miliarde de lei în 2015, în scădere față de 2014, Lukoil Romania este subsidiara locală a gigantului rus Lukoil, care deține și Petrotel.

viewscnt
Afla mai multe despre
lukoil
posta
carburanti
licitatie
contract