Ministrul Energiei: Din 2027, gazul din Neptun Deep va ajunge în casele românilor

Ministrul Energiei: Din 2027, gazul din Neptun Deep va ajunge în casele românilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2023

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, afirmă că Platforma Neptun Deep are toate șansele să facă din România liderul Europei în producția de gaz natural.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Constantin Brâncuși spunea: «una este să vezi până departe, alta este să mergi până departe». Ei bine, platforma Neptun Deep este de șase ori cât Coloana fără sfârșit și are toate șansele să facă din România liderul Europei în producția de gaz natural”, a anunțat ministrul Energiei.

FOTO Compania germană EMZ Hanauer, furnizor pentru giganți globali, deschide prima fabrică în România CITEȘTE ȘI FOTO Compania germană EMZ Hanauer, furnizor pentru giganți globali, deschide prima fabrică în România

Sebastian Burduja se așteaptă ca echipele Romgaz și OMV Petrom ”să meargă până departe”, scrie News.ro.

”Ei sunt cei doi oameni de la care așteptăm să meargă până departe, alături de echipele lor: Răzvan Popescu, CEO Romgaz, și Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

Lucrurile înaintează în fiecare zi”, a mai scris ministrul, adăugând postprii o fotografie în care apare alături de cei doi conducători de companii.

Potrivit lui Burduja, ”din 2027 gazul din Neptun Deep va ajunge în casele românilor și va sprijini mediul privat românesc”.

viewscnt
Afla mai multe despre
gaze
ministrul energiei
sebastian burduja