Nicușor Dan: Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută

Nicușor Dan: Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2023

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a afirmat că s-au făcut lcurări la rețeaua de termificare din oraș, iar ”iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”În mandatul trecut, media a fost cam de 15 – 17 km pe an. Noi am făcut în 2021 28 – vorbesc de rețeaua principală – în 2022 am făcut 32, iar anul acesta o să facem 50. Ne-am dus exact acolo unde am știut că sunt problemele cele mai sensibile. Deci iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”, a declarat la B1 TV Nicușor Dan.

Șeful ANRE: Trebuie pus prag de capacitate de producție la prosumatori, în funcție de consum CITEȘTE ȘI Șeful ANRE: Trebuie pus prag de capacitate de producție la prosumatori, în funcție de consum

Primarul explică faptul că există 10 șantiere mari deschise.

”Asta înseamnă șantiere de 5 – 6 – 10 km conductă, în care se pune direct conductă preizolată, și 10 – 12 șantiere pe bucățele mai mici, unde Termoenergetica schimbă cu conductă normală unde crede ea că sunt avarii. Iarna asta, și din cauza acestor schimbări și din cauza centralei de la Titan care e nouă, i-am dat drumul în februarie, anul acesta, o să fie mult mai bine decât iarna trecută”, a mai declarat primarul general, potrivit News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
termoficare