O fostă consilieră a Elenei Udrea, numită administrator provizoriu al Conpet

O fostă consilieră a Elenei Udrea, numită administrator provizoriu al Conpet
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2021

Luminița –Doina Kohalmi –Szabo, fostă consilieră a Elenei Udrea, când era ministru al Turismului, a fost numită administrator provizoriu al Conpet, începând cu 8 aprilie, potrivit unui anunț publicat de transportatorul național de țiței pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Societatea Conpet informează publicul investitor că, urmare ședinței din data de 23 martie 2021, Consiliului de Administrație a numit provizoriu în calitate de administrator al Conpet pe Kohalmi-Szabo Luminița -Doina, cu o durata a mandatului începând cu data de 8 aprilie 2021 până la întrunirea Adunarii Generale Ordinare a Acționarilor, dar nu mai târziu de data de 7 august 2021, pe locul rămas vacant urmare renunțării lui Meșca Darius –Dumitru la mandatul de administrator al societății. Decizia Consiliului de Administrație a avut în vedere recomandarea formulată prin Raportul Comitetului de Nominalizare și Remunerare, întocmit urmare evaluării candidaturii dnei Kohalmi –Szabo Luminița –Doina pentru poziția de membru în Consiliul de Administrație al societății", arată anunțul companiei.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Luminița –Doina Kohalmi –Szabo a fost consilier al fostului ministru al Turismului Elena Udrea între 2009-2012. Între 2012-2014 a fost consiler la Administrația Prezidențială. Între 2005-2007 a fost director la Direcția Informare și Relații Publice din Ministerul Apărării, iar ulterior, între 2007-2009, director adjunct al aceleiași direcții, scrie News.ro.

Transportatorul național de țiței Conpet a înregistrat în 2020 un profit net de 58,9 milioane lei, asemănător celui din 2019 (58,87 milioane lei), în timp ce cifra de afaceri a scăzut ușor, la 406,92 milioane lei, de la 407,82 milioane lei în 2019.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Din totalul cantității de țiței, gazolină și condensat din producția indigenă de 3,4 milioane tone transportată pe subsistemul țară și livrată în anul 2020, pe calea ferată s-au transportat 1,149 milioane tone (33,8% din cantitatea totală transportată).

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Conpet deține o poziție de monopol pe piața transporturilor de țiței prin conducte, neavând astfel concurenți în domeniul său de activitate. OMV Petrom este clientul care deține cea mai mare pondere în veniturile din transport ale societății (81,2%).

Sistemul de transport prin conducte are o lungime de aproximativ 3.800 km, din care, în prezent, se utilizează pentru transportul țițeiului, gazolinei, condensatului 3.161 km de conducte.

Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G CITEȘTE ȘI Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G

Compania are circa 1.600 de salariați și o capitalizare de 784,37 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
luminița-doina kohalmi-szabo
conpet