Oltchim își oprește producția și intră în revizie generală pe 1 septembrie

Oltchim își oprește producția și intră în revizie generală pe 1 septembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 aug 2018

Combinatul petrochimic Oltchim din Râmnicu Vâlcea a anunțat că revizia generală programată pentru acest an se va derula în perioada 1 - 11 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În această perioadă activitatea de producție va fi întreruptă total în vederea realizării lucrărilor de mentenanță, inspecțiilor tehnice și verificărilor specifice unei revizii generale. Aceste lucrări sunt realizate, în raport de specificul lor, atât cu firme specializate, cât și cu forța de muncă proprie și au buget alocat din surse proprii", arată un comunicat al companiei, transmis Bursei de Valori București (BVB).

Reprezentanții Oltchim spun că activitatea comercială de vânzări produse nu va fi afectată, societatea având stocuri de produse finite care acoperă integral obligațiile contractuale din această perioadă, scrie News.ro.

Christian Tour - Cum au evoluat turiștii români în ultimii 21 de ani: de la borcane cu mâncare la pachet la vacanțe all inclusive rafinate CITEȘTE ȘI Christian Tour - Cum au evoluat turiștii români în ultimii 21 de ani: de la borcane cu mâncare la pachet la vacanțe all inclusive rafinate

Oltchim a raportat în primul semestru afaceri de 577 milioane lei, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă din 2017, iar profitul net a urcat de trei ori, la 84 milioane lei.

Oltchim a intrat în procedură de insolvență la 30 ianuarie 2013, iar consorțiul format din Rominsolv SPRL și BDO Busines Restructuring SPRL a fost numit administrator judiciar.

Statul român, prin Ministerul Economiei, este acționar majoritar, cu 54,8% din acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
oltchim