OMV Petrom vrea să cumpere servicii privind industria petrolului și a gazului de până la 1,91 miliarde euro

OMV Petrom vrea să cumpere servicii privind industria petrolului și a gazului de până la 1,91 miliarde euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2019

Compania OMV Petrom a lansat o licitație pentru achiziția de servicii pentru industria de petrol și gaze, valoarea ordinelor depășind 9 miliarde lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

OMV Petrom, cel mai mare jucător pe piața energiei din România, a lansat o licitație de până la 9,076 miliarde lei (1,91 miliarde euro), fără TVA, care vizează achiziția de servicii privind industria petrolului și a gazului pentru mai multe zone de producție din România, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP, preluat de News.ro.

Valoarea serviciilor este estimată între 1,127 miliarde lei și 9,076 miliarde lei, potrivit anunțului. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 iulie. Zonele de producție vizate sunt Oltenia, Muntenia, Muntenia de Vest, Moesia, Moldova și Crișana. Contractele sunt împărțite pe cinci loturi.

Media cifrei de afaceri anuale pentru ultimele 3 exerciții financiare (2016, 2017, 2018) să fie de minimum 30 milioane lei pentru lotul E, 90 milioane lei pentru lotul A, 120 milioane lei pentru lotul B și 100 milioane lei pentru lotul C. Tipul procedurii este procedura competitivă cu negociere, iar achiziția implică încheierea unui acord-cadru.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
licitatie
petrol
gaze naturale