Pană de curent în nord-estul capitalei ca urmare a unei avarii la o stație a Transelectrica

Pană de curent în nord-estul capitalei ca urmare a unei avarii la o stație a Transelectrica
scris 24 nov 2020

Mai multe zone din partea de nord și de est a Municipiului București, printre care și Băneasa, au rămas fără curent electric marți dimineață ca urmare a unei avarii înregistrate la Stația Electricã de Transformare 220/110 kV Fundeni a Transelectrica.

“Marți dimineațã, 24 noiembrie 2020 în jurul orei 8.26, s-a înregistrat o avarie în rețeaua electricã de transport în Stația Electricã de Transformare 220/110 kV Fundeni, care a afectat alimentarea unor stații ale operatorului de distribuție în partea de nord și de est a Municipiului București”, precizează un comunicat al companiei.

Liderii autorităților internaționale și naționale de supraveghere financiară, personalități din mediul academic și manageri din instituții financiare private dezbat provocările educației financiare în pandemie la Conferința Internațională ISF2020, marți 2 CITEȘTE ȘI Liderii autorităților internaționale și naționale de supraveghere financiară, personalități din mediul academic și manageri din instituții financiare private dezbat provocările educației financiare în pandemie la Conferința Internațională ISF2020, marți 2

Potrivit Transelectrica, cea mai mare parte a consumului a fost realimentat pânã la ora 8.37, realimentarea integralã asigurându-se pânã la ora 8.46.

“Din verificările preliminare a fost identificatã o cauză tehnică în circuitele secundare, analiza finală a avariei urmând a fi definitivată în cel mai scurt timp”. susține Transelectrica.  

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Stația Electricã de Transformare 220/110 kV Fundeni a fost retehnologizatã în perioada 2005-2007.

viewscnt
Afla mai multe despre
pana curent
transelectrica
bucurești