Petrolul a urcat la maximul ultimelor trei săptămâni

Petrolul a urcat la maximul ultimelor trei săptămâni
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 dec 2022
Petrolul a atins marți un maxim al ultimelor trei săptămâni, deoarece ultima relaxare a restricțiilor anti-Covid din China a alimentat speranțele de redresare a cererii de combustibil. Prețurile au fost stimulate și de producția mai mică de energie din SUA, pe fondul furtunilor de zăpadă.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
China va înceta să mai ceară călătorilor care intră în țară să intre în carantină, începând cu 8 ianuarie, a anunțat luni Comisia Națională de Sănătate, un pas important spre relaxarea restricțiilor la frontierele care au fost în mare parte închise din 2020.

GRAFICE Minune de Crăciun: prețul energiei a coborât pe OPCOM sub 50 de euro/MWh CITEȘTE ȘI GRAFICE Minune de Crăciun: prețul energiei a coborât pe OPCOM sub 50 de euro/MWh

"Este cu siguranță un lucru la care comercianții și investitorii sperau", a declarat analistul Avatrade, Naeem Aslam, citat de Reuters.

Țițeiul Brent a crescut până la 85,4 dolari pe baril, iar petrolul american West Texas Intermediate, până la 80,97 dolari. Ambele referințe au atins cel mai ridicat nivel din 5 decembrie.
 
 
 
viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
brent
wti
china
covid