Poșta Română va citi contoarele pentru E-Distribuție Muntenia S.A.

Poșta Română va citi contoarele pentru E-Distribuție Muntenia S.A.
scris 8 oct 2021

Poșta Română a câștigat licitația organizată de E-Distribuție Muntenia pentru citirea contoarelor clienților casnici și ale micilor consumatori ai furnizorului de energie electrică.

Ce se va întâmpla pe piața de energie va fi anunțat la Videoconferința Profit.ro Oil&Gas, organizată împreună cu Black Sea Oil&Gas și Federatia Patronală Petrol și Gaze (FPPG).

Videoconferința, programată pentru 19 octombrie, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Acordurile-cadru semnate între Poșta Română și E-Distribuție Muntenia S.A. prevăd asigurarea serviciului de citire pentru contoarele consumatorilor casnici și micilor consumatori din regiunile: Muntenia - pentru București și județele Ilfov și Giurgiu, Banat - pentru județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș, dar și Dobrogea - pentru  județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea. Serviciile prestate de către operatorul național de servicii poștale vor fi asigurate pentru o perioadă de 24 de luni.

CITEȘTE ȘI Descoperă cardul cu care ai reduceri la carburanți OMV. Îl comanzi online și ai reduceri automat la pompă

Poșta Română a fost desemnată câștigătoare în urma etapelor de licitație electronică, în fața altor șase companii concurente. Valoarea ofertată pentru cele trei acorduri-cadru este de 21.855.000 lei, fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română
e-distribuție muntenia