Prețurile petrolului au crescut cu peste 2% după atacul american cu rachete în Siria

Prețurile petrolului au crescut cu peste 2% după atacul american cu rachete în Siria
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2017

Prețurile petrolului au crescut vineri cu peste 2% după atacul american cu zeci de rachete asupra unei baze aeriene din Siria, dar ulterior și-au revenit, pentru că s-a dovedit că nu reprezintă un pericol pentru producție, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cotația petrolului Brent a urcat la 56,08 dolari pe baril, dar ulterior s-a retras la 55,71 dolari pe baril, fiind totuși în urcare cu 1,5% față de închiderea de joi, scrie News.ro.

Prețul petrolului WTI, de referință în SUA, a atins un maxim de 52,94 dolari pe baril, ulterior fiind tranzacționat n urcare cu 1,7%, la 52,56 dolari pe baril.

În ambele cazuri cotațiile au atins cele mai ridicate niveluri după începutul lunii martie.

Statele Unite au atacat o bază a regimului din Siria în urma atacului chimic de la Khan Sheikhoun CITEȘTE ȘI Statele Unite au atacat o bază a regimului din Siria în urma atacului chimic de la Khan Sheikhoun

Președintele american Donald Trump a declarat că a ordonat atacuri cu rachetă împotriva unei baze aeriene siriene de unde a fost lansat un atac chimic  în această săptămână, care a produs victime multiple, afirmând că a acționat în interesul securității naționale a Statelor Unite, împotriva președintelui sirian Bashar al-Assad.

viewscnt
Afla mai multe despre
atac siria
petrol