Prețurile petrolului au scăzut sub 40 de dolari pe baril, din cauza pandemiei de coronavirus și a alegerilor din SUA

Prețurile petrolului au scăzut sub 40 de dolari pe baril, din cauza pandemiei de coronavirus și a alegerilor din SUA
scris 7 nov 2020

Prețurile petrolului au scăzut vineri sub 40 de dolari pe baril, din cauza creșterii numărului cazurilor de coronavirus la nivel mondial și a întârzierii rezultatelor alegerilor prezidențiale din Statele Unite, care țin piața în suspans, ransmite Reuters.

Țesăturile spectaculoase care te fac să călătorești în jurul lumii CITEȘTE ȘI Țesăturile spectaculoase care te fac să călătorești în jurul lumii

Franța a raportat un număr record de cazuri de coronavirus, amplificând îngrijorările că restricțiile suplimentare adoptate de guverne în Europa ar putea afecta cererea, scrie News.ro.

Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne CITEȘTE ȘI Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne

În Statele Unite, democratul Joe Biden a trecut în fața președintelui Donald Trump în Georgia și Pennsylvania, apropiindu-se de câștigarea Casei Albe, dar câteva state continuă să numere voturi.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Prețul petrolului Brent a scăzut cu 3,6%, la 39,47 dolari pe baril. Cotația petrolului american WTI a coborât cu 4,1%, la 37,21 dolari pe baril.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret