Prețurile petrolului au scăzut sub 40 de dolari pe baril, din cauza pandemiei de coronavirus și a alegerilor din SUA

Prețurile petrolului au scăzut sub 40 de dolari pe baril, din cauza pandemiei de coronavirus și a alegerilor din SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2020

Prețurile petrolului au scăzut vineri sub 40 de dolari pe baril, din cauza creșterii numărului cazurilor de coronavirus la nivel mondial și a întârzierii rezultatelor alegerilor prezidențiale din Statele Unite, care țin piața în suspans, ransmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Țesăturile spectaculoase care te fac să călătorești în jurul lumii CITEȘTE ȘI Țesăturile spectaculoase care te fac să călătorești în jurul lumii

Franța a raportat un număr record de cazuri de coronavirus, amplificând îngrijorările că restricțiile suplimentare adoptate de guverne în Europa ar putea afecta cererea, scrie News.ro.

Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne CITEȘTE ȘI Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne

În Statele Unite, democratul Joe Biden a trecut în fața președintelui Donald Trump în Georgia și Pennsylvania, apropiindu-se de câștigarea Casei Albe, dar câteva state continuă să numere voturi.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Prețul petrolului Brent a scăzut cu 3,6%, la 39,47 dolari pe baril. Cotația petrolului american WTI a coborât cu 4,1%, la 37,21 dolari pe baril.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret